دیزل ژنراتور آتش نشانی
در هنگام ساخت و ساز یکی از بخش های مهم، تعبیه سیستم های آتش نشانی است که کارفرمایان باید آن را نصب کنند تا بتوانند در هنگام تحویل ساختمان پایان کار را به اصطلاح دریافت کنند. در سیستم های آتش نشانی هر ساختمانی از دیزل ژنراتور آتش نشانی استفاده می شود.
به طور کلی برای آنکه بدانیم دیزل ژنراتور آتش نشانی چیست ابتدا با دیزل ژنراتور و انواع آن آشنا خواهیم شد و سپس به بررسی نحوه کار خواهیم پرداخت. بدین منظور تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
دیزل ژنراتور آتش نشانی
در زمان قطع برق ساختمان های مسکونی و یا صنعتی به مولد انرژی نیاز است تا برق را تامین کند و در واقع قطعی برق را جبران کند. به همین منظور از دیزل های ژنراتوری استفاده می کنند. به بیان دیگر دیزل ژنراتوری می تواند با سوزاندن سوخت دیزلی انرژی شیمیایی را به الکتریکی تبدیل کند و در واقع برق تولید کند. بسته به نیاز، دیزل های ژنراتوری می توانند در قدرت های مختلفی برق تولید کنند. در ساختمان دیزل های ژنراتوری نقش اصلی را یک موتور دیزل ایجاد می کند که به وسیله یک دینام جریان الکتریکی ایجاد می شود. از دیگر اجزای تشکیل دهنده ی دیزل ژنراتور می توان به مخزن سوخت، سیستم خنک کننده و سیستم کنترل کننده اشاره کرد.
دیزل ژنراتور
انواع دیزل ژنراتور
دیزل های ژنراتوری دسته بندی متفاوتی دارند که به مهم ترین دسته بندی خواهیم پرداخت.
از نظر مدت زمان تولید برق دیزل ها را به سه دسته تقسیم می کنند:
- دیزل ژنراتوری اضطراری
- دیزل ژنراتوری دائمی
- دیزل ژنراتوری پایه
بسته به کاربردی که از دیزل های ژنراتوری انتظار می رود در قدرت های مختلفی نیز در بازار موجود است. امروزه دیزل های ژنراتوری به نسبت دیزل های گازی طرفداران بیشتری را به سمت خود کشانده است چرا که به دلیل سبک تر بودن جا به جایی آن آسانتر است و در نصب و راه اندازی آن ها به دانش و مهارت مخصوصی نیاز نیست. از طرف دیگر از آنجایی که دیزل های گازی در تامین انرژی اولیه راحت تر از ژنراتوری ها هستند همچنان طرفداران خود را دارند.
نکات مهم در هنگام تهیه دیزل ژنراتور
در هنگام تهیه و خرید یک دیزل ژنراتوری به این نکات مهم توجه کنید تا طول عمر بیشتری داشته باشد:
- بدنه های پلاستیکی ژنراتورها زودتر در معرض آسیب های احتمالی هستند و بهتر است محفظه های فلزی انتخاب شوند.
- در هنگام نصب دیزل ژنراتوری از یک فرد متخصص استفاده کنید تا احتمال به وقوع پیوستن مشکلات را تا حد زیادی کاهش دهید.
- تمامی اجزا را بررسی کنید تا مطمئن شوید دستگاه کاملا سالم باشد.
- مطمئن شوید در مدل های کمی قدیمی تر تمامی اجزا در بازار موجود باشند تا در صورت نیاز به تعمیر با مشکل نبود قطعات در بازار مواجه نشوید.
نکات مهم راه اندازی یک دیزل ژنراتور
پس از آنکه دستگاه خود را نصب کردید مرتب به آن رسیدگی کنید تا در شرایط اقتصادی کنونی مجبور به تعویض کل دستگاه نشوید و هزینه زیادی متقبل نشوید. از جمله موارد مهم تعویض و رسیدگی به روغن دستگاه است که سبب می شود طول عمر دستگاه بیشتر شود. این طور به نظر می رسد که افرادی که به سلامت دستگاه اهمیت می دهند در حدود 36 ماه از خرابی دستگاه می توانند مصون باشند. به خاطر داشته باشد پس از هر 100 ساعت کار، نیاز به تعویض فیلتر روغن و روغن کاری است. نکته حائز اهمیت دیگر اطمینان از نبود الکتریسیته ساکن در تانکر است چرا که می تواند آسیب های جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.
توجه داشته باشید اگر دستگاه را در فضای بسته نصب می کنید از سیستم تهویه مطمئن شوید چرا که دیزل های ژنراتوری در هنگام کار کردن گازهای سمی خارج می کنند که همین امر نیاز به سیستم تهویه را جدی تر مطرح می کند.
دیده شده بسیاری افراد به دلیل نداشتن دانش کافی زمانی که موتور دستگاه در حال کار کردن است آن را خاموش می کنند که کار بسیار غلطی است و سبب می شود از عمر موتور کاسته شود.
چرا موتورهای دیزلی طرفداران بیشتری دارند؟
- نیازی به دینام، کوئل، دلکو و وایر ندارد.
- نیاز به انرژی اولیه کم برای تولید انرژی زیاد.
برای تهیه و خرید دیزل ژنراتورهای آتش نشانی می توانید با کارشناسان ما در راد دیزل مشورت کنید و با توجه به نیازتان بهترین نوع آن ها را انتخاب کنید.
محصولات مرتبط
مقالات مرتبط
معرفی ژنراتور برق اضطراری + قیمت ژنراتور برق اضطراری ساختمان
دستگاه برق اضطراری برای منازل و صنایع
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.