توان انواع موتور های برق

نکات مهم برای خرید موتور برق

طراحی موتور برق، توانست تغییرات چشمگیری را در صنایع مختلف ایجاد کند. این مولد ها از مهم ترین تجهیزات در زمان قطعی برق هستند. به همین دلیل بدون آن ها، صنایع بزرگی نظیر پتروشیمی، کشتیرانی و … توان فعالیت نخواهند داشت. اصطلاح موتور های برق، به مولد های تعلق می گیرد که می توانند برق اضطراری تولید کنند.

با خرید موتور های برق دیگر نگران قطعی برق نباشید

قطعی برق، از مشکلات رایجی است که خسارت های جبران ناپذیری به صنایع وارد می کند. در صورتی که برق قطع شود، خط تولید از کار می افتد. این امر موجب طراحی دستگاه های جدیدی به نام موتور برق شد. موتور های برق که با عنوان ژنراتور برق نیز شناخته می شوند، با مصرف سوخت مناسب، برق تولید می کنند. این دستگاه ها تولید کننده انرژی مکانیکی هستند. در نتیجه تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی، منجر به تولید برق اضطراری می شود. به همین دلیل در صنایع از آن ها به عنوان مولد برق اضطراری نام برده خواهد شد.

دسته بندی موتور های برق بر اساس سوخت مصرفی

موتور برق، از مهم ترین تجهیزات صنعتی است. به همین دلیل انواع مختلفی دارد. این امر موجب شده تا صنایع مختلف بدون هیچ محدودیتی، موتور های برق مناسبی را خریداری کنند. یکی از فاکتور های تقسیم کننده مولد های برق، نوع سوخت مصرفی آن ها است. بر اساس این فاکتور، می توان موتور های برق را به ۳ دسته تقسیم کرد. دسته اول، مولد هایی هستند که به صورت گازسوز فعالیت می کنند. سوخت مصرفی این موتور های برق، گاز است. به همین دلیل آلایندگی کمتری نسبت به سایر مدل ها دارند.

نوع دیگر با عنوان مولد های بنزینی شناخته می شوند. در صورت نبود گاز، ژنراتور های بنزینی بهترین گزینه هستند. اما توجه داشته باشید که مدل های بنزینی به دلیل تولید کربن دی اکسید، باید در محیط باز استفاده شوند. نسل جدید موتور‌های برق، از گازوئیل به عنوان سوخت مصرفی استفاده می کنند. این مولد ها با عنوان ژنراتور دیزلی شناخته می شوند. ژنراتور های دیزلی قدرت بالایی دارند و راندمان کاری را افزایش می دهند.

مصرف سوخت موتور های برق

مصرف سوخت موتور های برق

دسته بندی موتور‌های برق بر اساس مکانیزم راه اندازی

موتور‌برق ها بر اساس مکانیزم راه اندازی نیز به ۳ دسته تقسیم خواهند شد. نوع اول موتور های هندلی هستند. این مولد ها با نام موتور های دستی نیز شناخته می شوند. همچنین معمولا از نوع بنزینی هستند و به نیروی انسانی نیاز دارند. دسته دیگر، موتور های استارتی هستند که با چرخش سوئیچ فعال می شوند. دسته بعدی به موتور های ATS اختصاص می یابد. این موتور ها به صورت اتوماتیک فعالی می شوند. به گونه ای که همزمان با قطعی برق، حدود ۱۰ ثانیه طول می کشد تا موتور های ATS روشن شوند.

کیفیت ساخت موتور های برق

کیفیت ساخت موتور های برق

مدت زمان کارکرد موتور‌های برق و کاربرد آن ها

مدت زمان کارکرد موتور‌برق ها به توان موتور بستگی دارد. اما به طور کلی می توان گفت که اکثر مولد ها حداقل ۸ ساعت فعال خواهند بود. از مولد های برق اضطراری می توان در محیط هایی که به برق دسترسی ندارند نیز، استفاده کرد. از کاربرد های مهم موتور های‌برق، استفاده از آن ها در مکان های تفریحی و مسافرتی است. علاوه بر این، موتور‌های برق دارای مصارف خانگی هستند. از این جهت می توان از آن ها برای تامین برق واحد های مسکونی نیز استفاده کرد. استفاده از مولد ها در صنعت، مهم ترین کاربرد آن ها خواهد بود.

خرید انواع موتور های برق

خرید انواع موتور های برق

مولد های برق اضطراری را از راد دیزل بخرید

موتور‌برق ها را می توانید هم به صورت ثابت و هم به صورت قابل حمل، خریداری کنید. تنها نکته ای که در هنگام خریداری این تجهیزات باید بدان ‌توجه کنید، کیفیت آن ها است. اگر مولد ها کیفیت مناسبی نداشته باشند، به سرعت از کار می افتند. به همین دلیل آن ها را از نمایندگی های معتبر خریداری کنید. راد دیزل از بزرگ ترین پلتفرم های ایرانی در زمینه تامین تجهیزات صنعتی است. این برند باکیفیت ترین موتور‌های برق را در اختیار مشتریان قرار می دهد.

نتیجه گیری

مولد های برق، از مهم ترین تجهیزات برای کارخانه های صنعتی هستند. با خریداری موتور‌برق های باکیفیت، از بروز خسارت های جبران ناپذیر جلوگیری خواهید کرد. راد دیزل به عنوان معتبر ترین وارد کننده ایرانی، انواع موتور‌های برق را با قیمتی مناسب در اختیارتان قرار می دهد. جهت خریداری این تجهیزات به وبسایت این مجموعه مراجعه کنید.

 

محصولات مرتبط

موتور برق کاما 3 کیلووات

موتور برق کاما 5 کیلووات

مقالات مرتبط

بهترین ژنراتور برق موجود دربازار ایران و معرفی 10 برند برتر و مدل های آنها همراه با تصویر

با خرید موتور برق بنزینی کوچک در هر مکانی برق تجهیزات خود را تامین کنید

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *