موتور برق نفتی چیست و چه کاربردی دارد؟
امروزه مصرف موتور برق نفتی در بین انسان ها بسیار ترویج یافته است، این موتورها به دلیل مبلغ پایین و نحوه نگهداری آسان در بین مردم به عنوان یک انتخاب درست و مناسب شناخته شده است. موتورهای نفتی یا از بنزین استفاده میکنند یا گازوئیل، اما زمانی که هیچ کدام را در دسترس نداشته باشند از نفت بهره میبرند. ما در این مقاله قرار است تا راجع به انواع موتورهای برق و کاربردهایشان صحبت نماییم؛ بنابراین پیشنهاد میکنیم این مقاله جامع و مختصر را حتما مطالعه نمایید.

خرید و فروش انواع موتور برق نفتی
موتور برق نفتی چیست؟
برای روشن کردن موتور باید دکمه شروع یا ON را فشار دهید، با این کار موتور برق شروع به فعالیت میکند. درون موتورهای برق نفتی یک محفظه کوچکی وجود دارد که مقداری سوخت در آن قرار میگیرد، از آنجا که عملکرد موتورها خودکار است پس از گذشت چند دقیقه به صورت اتوماتیک بنزین را به نفت تبدیل میکند؛ در نتیجه موتور برقی برای ادامه فعالیت، از نفت استفاده میکند.
دلیلی که باعث به وجود آمدن موتور برق نفتی شده، وجود عمدههای نفتی در تمام شهرهای کشور است. به همین دلیل کمپانیهای مختلف به فکر تولید موتورهای برق با بهرهبرداری از نفت افتادند. موتورهای برق نفتی به دلیل هزینههای سوخت پایینی که دارند برای اقشار کم درآمد میتواند بهترین گزینه محسوب شود.
برخی از موتورهای نفتی تولید شده، کاربرد دو سوختی دارند، از این موتورها زمانی استفاده میشود که نمیتوان به گازوئیل دسترسی پیدا کرد. البته بعضی از این موتورهای نفتی به دلیل سختسوز بودن نفت و ترکیبات شیمیایی نزدیک به بنزین، برای راهاندازی موتور مورد استفاده قرار میگیرند.
در ساخت موتورهای نفتی از دو باک کوچک و بزرگ استفاده شده است، از باکهای بزرگ برای حفظ نفت و از باکهای کوچک برای نگهداری بنزین استفاده میشود. توجه داشته باشید که موتور نفتی برای شروع فعالیت، به چند لیتر بنزین نیاز دارد، در واقع موتورها برای شروع به بنزین نیاز دارند اما در ادامه به صورت اتوماتیک بنزین به نفت تبدیل میشود.

راهنمای خرید موتور برق
موتور برق نفتی چه کاربردی دارد و اجزای آن چیست؟
موتور برق نفتی در مواقعی استفاده میشود که افراد نیاز به برق اضطراری دارند. مثلا از این موتور برق میتوان برای یک خانه کوچک جهت نصب یخچال و دیگر وسایل برقی استفاده نمود. نحوه عملکرد موتور نفتی بستگی دارد به وسیلهای که قرار است از آن استفاده کنید.
اجزای موتور برق شامل موارد زیر میباشد:
- موتور برق احتراقی
- مولد برق ژنراتور
- سیستم تنظیمکننده ولتاژ
- مخزن سوخت
- روغن

اجزای موتور برق نفتی
مشخصات موتور برق نفتی
- قیمت مناسب:
به دلیل افزایش مصرف سوخت، قیمت سوختها هم به مراتب افزایش یافته است، به همین دلیل مردم به سمت خرید موتور نفتی روی آوردهاند. این موتورها علاوه بر کارایی بالایی که دارند، دارای قیمت مناسب و به صرفهای هستند. دلیل پایین بودن قیمت موتورهای برق نفتی، پایین بودن قیمت نفت است که همین موضوع باعث شده تا موتورهای نفتی در رأس توجهها قرار بگیرند.
- با دوام بالا و طول عمر زیاد:
در ساخت بدنه موتور برق نفتی از آلیاژ استفاده شده است و همین موضوع سبب افزایش استحکام موتور برق و طول عمرش شده است.
- درجه اشتعال بالا:
درجه اشتعال نفت نسبت به بنزین بیشتر میباشد و این موضوع تبدیل به یکی از خصوصیات بارز در موتورهای برقی شده است. درجه اشتعال نفت بین ۳۷ تا ۵۰ درجه میباشد در حالی که درجه اشتعال بنزین ۲۰ است.

بهترین برند موتور برق نفتی
سخن پایانی
به دلیل وجود عمدههای نفتی در سراسر کشور، کمپانیهای مختلف به فکر تولید موتورهای برق نفتی افتادند. از این موتورها زمانی استفاده میشود که نیاز به برق اضطراری باشد مثلا از موتورهای نفتی در یک خانه، برای نصب یخچال و تلویزیون یا در یک مجتمع تجاری برای استفاده از کامپیوتر و… مورد استفاده قرار میگیرد. تعدادی از موتورهای برقی کاربرد دو سوختی دارند البته از این موتورها فقط برای زمانی که دسترسی به گازوئیل امکان پذیر نیست، بهره میبرند.
موتور برق نفتی به صورت خودکار به فعالیت خود میپردازند که در ابتدا به چند لیتر بنزین نیاز دارند اما در ادامه بنزین را به صورت اتوماتیک به نفت تبدیل میکند. موتورها دارای دو باک هستند، باک بزرگ برای نگهداری نفت و باک کوچک برای حفظ بنزین طراحی شدهاست. برای خرید این موتورهای برق نفتی لازم است تا قبل از هرچیزی، راجع به این وسیله تحقیق نمایید تا با اطلاعاتی کامل به فروشگاه بروید. از طرفی انتخاب یک فروشگاه معتبر هم میتواند محصولی باکیفیت را به دست شما برساند.
مقالات مرتبط:
هر آنچه باید درباره ی تفاوت دیزل ژنراتور و ژنراتور گازی بدانید!
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.