معرفی ژنراتور برق گازی+ اجزا و مزایا آن
ژنراتور ها ابزاری پر کاربردی هستند که از آنها برای تولید الکتریسیته استفاده می شود و پس از قطع برق برای جلوگیری از اختلال در فعالیت های روزانه می توان از آن بهره برد. ژنراتور ها را در انواع مختلفی در دسترس کاربران قرار می گیرند. موتور برق را می توان به عنوان منبع ثانویه نیروی الکتریکی پذیرفت که در انجام کارهای روزانه به کاربران کمک می کند که در صورت نبود برق می توان از آن استفاده کرد. ژنراتور برق گازی نمونه ای از این ژنراتور ها است که همانطور که از نامش پیداست سوخت آن از طریق گاز تامین می شود. ژنراتور از ترکیب یک موتور گاز سوز و ژنراتور به وجود می آید که برق مورد نیاز را تامین می کند.
معرفی ژنراتور گاز سوز
ژنراتور گازی از یک موتور تشکیل شده است که انرژی و سوخت را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. ورودی موتور گاز CNG می باشد که با تشکیل احتراق در سیلندر های موتور در خروجی باعث ایجاد انرژی مکانیکی می شود. از این انرژی الکتریکی برای ایجاد چرخه شفت موتور استفاده می کنند که از طریق آن و با اتصال آن به ژنراتور، برق را تولید می کند. در ژنراتور برق گازی انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی تبدیل می شود که این کار توسط یک سیم پیچ چرخشی صورت می گیرد، در واقع شفت موتور چرخشی را درون سیم پیچ ثابت قرار می دهند تا بتوانند از طریق آن انرژی را تبدیل کنند.
قیمت ژنراتور گازی
اجزای ژنراتور گازی
-
فیلتر روغن
مهم ترین اجزای ژنراتور گازی فیلتر روغن می باشد که از آن به منظور جلوگیری از ورود آلاینده ها به داخل روغن استفاده می کنند، همچنین منجر می شود که روغنی تمیز و با کیفیت وارد موتور شود. استفاده از این وسیله باعث می شود تا از آسیب های وارد بر موتور برق جلوگیری شود، همچنین یکی دیگر از ویژگی های استفاده از فیلتر روغن در ژنراتور برق گازی این است که باعث طولانی شدن عمر موتور این ژنراتور می شود.
-
مخزن روغن | اجزای ژنراتور گازی
به محل قرار گیری روغن مخزن روغن گفته می شود که این بخش نیز یکی از بخش های ژنراتور برق می باشد.
-
فیلتر هوا
فیلترهوا دستگاهی است که از طریق آن مواد ساخته شده باعث پاک شدن آلودگی و باکتری ها هوا می شوند. فیلتر هوا همانند یک کاتالیزور عمل می کند تا بتواند ذرات آلوده و حتی گازهای مضر را از بین ببرد و باعث عملکرد بهتر دستگاه بشود.
-
رگولاز گاز | اجزای ژنراتور گازی
این قسمت از ژنراتور برق همانند یک شیر کنترل فشار عمل می کند که با توجه به مقدار ورودی، خروجی را تنظیم می کند. در نتیجه از ایجاد احتراق و آتش سوزی در موتور جلوگیری می کند.
-
شلنگ گاز
یکی از قطعات مهم در ژنراتور برق گازی شلنگ گاز است که باعث ایجاد ایمنی دستگاه می شود.
-
گاورنر
این قسمت از موتور همانند یک فرماندار یا تنظیم کننده سرعت عمل می کند که برای اندازه گیری و تنظیم سرعت و تعداد دور موتور استفاده می شود.
-
استارت | اجزای ژنراتور گازی
از قسمت استارت برای راه اندازی استفاده می کنند و در نتیجه عمل چرخش را تا زمان احتراق انجام می دهد.
انواع ژنراتور
مزایای ژنراتور برق گازی
- استفاده آسان و نگهداری راحت
- دسترسی آسان به گاز شهری
- از نظر اقتصادی در مصرف سوخت صرفه جویی می شود.
- ایمنی بالایی را در هنگام استفاده به وجود می آورد
- خطرات نگهداری مثل بنزین را ندارد.
- دارای طراحی جالبی است، یعنی هیچ گونه بو دود و صدا تولید نمی کند و حافظ سلامتی شما و دوستدار محیط زیست است.
- ژنراتور برق گازی آلودگی هوای کمی تولید می کند، بنابراین به محیط زیست آسیب کمتری وارد می شود.
- هزینه های کمتری را نسبت به نوع دیگری از ژنراتور ها دارد.
- مهم ترین ویژگی که دارد بی خطر بودن آن است.
- عمر آن ها بسیار طولانی تر سایر نمونه ها است.
معایب ژنراتور گازی
سخن پایانی
ژنراتور های گازی مجموعه ای هستند که برای استفاده بسیار قابل اعتماد بوده و در انواع مختلف عرضه می شوند. ژنراتور ها از سوخت های گازی، گازهای طبیعی و بیوگاز ها استفاده می کنند که سیستم هایی با قدرت دوام بالا و کم هزینه هستند. می توان سیستم های اگزوز را کنترل کرد تا از طریق آن برق تولید شود. نسبت به سایر ژنراتور های برق قیمت آنها کمتر می باشد و دردسر کمتری برای نگهداری دارند.
محصولات مرتبط
ژنراتور گازسوز ۸۰۰ کاوا کاترپیلار
ژنراتور گازسوز ۱۷۵۰ کاوا کاترپیلار
مقالات مرتبط
معرفی ژنراتور برق اضطراری + قیمت ژنراتور برق اضطراری ساختمان
دستگاه برق اضطراری برای منازل و صنایع
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.