راد دیزل واردکننده و تامین‌کننده تجهیزات دیزلی

تلفن تماس:

021-58437 ( 30 خط )

Search
Close this search box.

عملکرد موتور برق سایلنت

مقدمه

موتور برق وسیله ‌ای است که از طریق ژنراتور انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریسیته تبدیل می‌کند.این وسیله در خارج از شهر بسیار کاربردی است.مکان‌هایی مانند ویلاها، باغ‌ها، روستاها، استخرها و… به دلیل قطع و وصل شدن زیاد برق، به موتور برق احتیاج دارند.البته موتور برق سایلنت فقط برای مکان‌های ذکر شده نیست، بلکه در مکان‌هایی مثل مطب، مجتمع‌های مسکونی، هتل‌ها، سالن‌های سینما، سالن اجتماعات، تالارها و اماکن دیگرهم بسیار ضروری است.

انواع موتور برق سایلنت

یکی از انواع موتور برق‌ها، موتور برق‌ سوختی است که با بنزین، گازوئیل و سوخت‌های دیگرکار می‌کنند و هم‌چنین انواع مختلفی دارند که بسته به نوع آنها سوخت متفاوتی دارند.

نوع دوم آن مکانیزم راه اندازی است.از انواع مکانیزم راه اندازی می‌توان مکانیزم راه اندازی هندلی (بنزینی و با نیروی انسانی کار می‌کند)، مکانیزم راه اندازی ATS یا همان امرجنسی (وصل سریع برق اضطراری) و مکانیزم راه اندازی استارتی (در موتور برق‌های بزرگ استفاده می‌شود) را نام برد.لازم به ذکر است که همه این مکانیزم‌ها نیاز به نیروی هندلی دارند.

نوع سوم آن شاسی است که دو حالت کانوپی دار و اوپن (موتور برق سایلنت) دارند.

یکی از انواع موتور برق نوع کانوپی دار

کانوپی به چه چیزی گفته می‌شود و چه کاربردی دارد

کانوپی محفظه‌ای است که از صدایی که موتور برق در هنگام کار از خود تولید می‌کند جلوگیری می‌کند.در زبان فارسی به آن اتاقک بی صدا می‌گویند.در مکان‌هایی که از موتور برق استفاده می‌شود به کانوپی هم نیاز دارد، مخصوصا اگر موتور برق در مکان‌های بزرگ باشد وجود کانوپی خیلی واجب است چون اگر نباشد موتور برق آلودگی صوتی زیادی ایجاد می‌کند.برای مکان‌هایی مانند ساختمان‌های مسکونی، ساختما‌های پزشکان و … حتما از موتور برق سایلنت یا کانوپی دار استفاده کنید.

 

کانوپی در کاهش تولید صدا بسیار موثر است

چگونه موتور برق سایلنت مورد نیاز خود را انتخاب کنیم

برای خرید موتور برق باید به نکاتی توجه کنیم، اینکه ما برای چه مکانی به آن احتیاج داریم، محل قرار گیری آن کجاست، به صورت دائمی از آن استفاده می‌کنیم یا موقت، چه تجهیزاتی برای نگداری و جا به جا کردن آن داریم و هم‌چنین از چه سوختی استفاده می‌کنیم.

یکی دیگر از این نکات، توجه به مخزن سوخت آن است که باید ببینیم چه مدت زمانی قرار است از موتور برقمان استفاده کنیم.مثلا اگر مقدار زیادی سوخت احتیاج دارد باید مخزن بزرگتری داشته باشد.

مقایسه انواع موتور برق سایلنت

همان‌طور که در بالا گفته شد ما سه دسته موتور برق سوختی داریم که با بنزین،گازوئیل و یا گاز کار می‌کنند. ما می‌خواهیم با توجه به نوع سوخت ویژگی ها و معایب آنها را با یکدیگر مقایسه کنیم.

تولید صدا:

موتور برق گازوئیلی پر صداترین نوع موتور برقی است و کم‌ صداترین آنها نوع گازی است و هم‌چنین نوع بنزینی آن درجه صدای متوسطی دارد ولی می‌توانید از موتور برق سایلت استفاده کنید

میزان آلایندگی موتور برق سایلنت:

میزان آلایندگی در سوخت گازی بسیار کم می‌باشد و در سوخت بنزینی متوسط است ولی در سوخت گازوئیلی تقریبا زیاد است.

در دسترس بودن سوخت:

بنزین و گازوئیل که همیشه در دسترس است ولی برای سوخت گازی احتیاج به لوله کشی است.

میزان ایمنی موتور برق سایلنت:

در هر سه نوع بنزینی، گازوئیلی و گازی میزان ایمنی، بالا است ولی اگر دقیق‌تر حساب کنیم از همه ایمن‌تر گازوئیلی است و بعد از آن بنزینی.اگر میزان ایمنی برای شما اهمیت زیادی دارد، موتور برق گازی را انتخاب نکنید.

میزان طول عمر:

در محاسبه طول عمر، مدل گازی و گازوئیلی بسیار بادوام اند ولی نوع بنزینی آن متوسط است.

چه چیزهایی در قیمت موتور برق تاثیر دارد

شما باید در خرید موتور برق به بودجه خود توجه داشته باشید زیرا که هر ویژگی که در موتور برق مورد نظر شما باشد روی قیمت آن موثر است.هم‌چنین اگر بخواهید یک موتور برق سایلنت هم داشته باشید باید هزینه کانوپی را در نظر بگیرید

از دیگر عوامل موثر در تغییر قیمت موتور برق که از همه نکته‌هایی که گفته شد مهم‌تر است مارک و کشور سازنده آن است که در کیفیت کالای شما بسیار تاثیر دارد.

 

هر ویژگی روی قیمت موتور برق تاثیر دارد

ولتاژ خروجی موتور برق سایلنت

یکی از مهم‌ترین موارد در بحث ولتاژ خروجی برق، مدل تک فاز و سه فاز بودن آن می‌باشد.اولین مورد مهم در انتخاب موتور برق که باید به آن توجه کرد، ولتاژ خروجی موتور برق است.ما باید در خرید موتور برق به این موضوع توجه داشته باشیم که چه مقدار ولتاژ خروجی مورد استفاده ما است.

یکی از بهترین انتخاب‌ها برای منازل و کارهای کوچک موتور برق سایلنت تک فاز می‌باشد اما برای کارهای صنعتی باید از موتور برق‌های سه فاز استفاده کرد زیرا ولتاژ خروجی بسیار بالاتری نسبت به موتور برق‌های تک فاز دارد.

تعمیرات موتور برق سایلنت

اگر موتور برق به مشکل خورد هرگز خودسرانه به آن دست نزنید چون ممکن است خطرات جبران ناپذیری به وجود بیاورد.

نکته‌هایی برای تعمیر موتور برق: ابتدا باید دستگاه را کامل تمیز کنید و در مقابل سرما و یا گرد و خاک قرار ندهید.

هر چند وقت یک بار روغن و فیلتر تهویه هوا‌ی دستگاه را چک کنید.

تعویض روغن موتور:

برای تعویض روغن دستگاه در ماه های اول هر 50 ساعت استفاده از آن یا ماهی یکبار و برای دفعات بعدی هر 100ساعت استفاده و یا هر شش ماه یکبار.

تمیز کردن فیلتر تهویه هوای دستگاه:

هر 50 ساعت استفاده ا دستگاه فیلتر آن را با شوینده تمیز و بعد آن را خشک کنید.

تمیز کردن و تعویض کردن شمع موتور:

شمع موتور این دستگاه باید 6 ماه یکبار تمیز شود و برای تعویض آن سالی یکبار یا 300 ساعت کار کافی است.

مطلب آخر

موتور برق سایلنت دستگاهی است که وجود آن در بیشتر مکان‌ها ضروری است.این دستگاه شامل کانوپی است که کار آن کاهش دادن به صدای تولید شده از موتور برق است.کاربرد این دستگاه این است که در هنگام قطع شدن بیش از حد و طولانی مدت برق، برق اضطراری تولید کند. در بالا مکان‌هایی که به این دستگاه احتیاج دارند گفته شد و با توجه به نکات ذکر شده، شما می‌توانید دستگاه مورد نیاز خود را انتخاب و خریداری کنید.سعی کنید به صورت سرخود نسبت به تعمیر این دستگاه اقدام نکنید چون ممکن است خطرات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط با محصولات
اطلاعات تماس