دستگاه برق اضطراری

دستگاه برق اضطراری برای منازل و صنایع

شاید تا به حال برای شما هم پیش آمده است که در حال انجام پروژه های بزرگ باشید و ناگهان قطعی برق باعث از دست رفتن اطلاعات و داده های شما شود و یا دستگاه های برقی گران قیمت شما در اثر تغییر ولتاژ و جریان دچار سوختگی شوند و هزینه های گزافی برای شما به وجود آورند. برای جلوگیری از چنین مشکلاتی چه باید کرد؟ پیشنهاد ما به شما، دستگاه برق اضطراری است. این دستگاه بهترین وسیله برای پیشگیری از مشکلات متعدد ناشی از قطعی برق است.

دستگاه های برق اضطراری چه هستند؟

منبع تغذیه اضطراری یا UPS نوعی پشتیبان باتری است و زمانی کاربرد دارد که برق در دسترس شما قطع شود و یا ولتاژ آن به میزان زیادی کاهش یابد. در چنین زمان هایی دستگاه برق اضطراری باعث فراهم کردن برق مورد نیاز شما می ‌شود. این دستگاه باعث می شود که رایانه، لوازم برقی و تمامی تجهیزات شما به صورت ایمن خاموش شوند و قطع شدن ناگهانی برق باعث آسیب و سوختگی آن ها نشود.

دستگاه UPS برای کامپیوتر و لپ تاپدستگاه UPS برای کامپیوتر و لپ تاپ

مزایای دستگاه های برق اضطراری

این دستگاه ها مزایای زیادی دارند که به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

  • از آنجایی که دستگاه‌ هایی مانند کامپیوتر و لپ تاپ با برق کار می کنند، در زمان قطعی برق با خاموش شدن دستگاه ممکن است داده ها و اطلاعات شما از دست رود. دستگاه برق اضطراری از خاموش شدن دستگاه جلوگیری می کند و به شما اجازه می دهد هر زمان که اطلاعات خود را ذخیره کردید آن را خاموش کنید.
  • این دستگاه ها جایگزین منبع برق شما می شوند و در زمان قطعی، برق شما را تامین می کنند.
  • گاهی اوقات ممکن است ولتاژ برق دچار تغییراتی شود که این تغییرات برای دستگاه های حساس مضر است و منجر به تخریب آن ها می شود. با کمک دستگاه برق اضطراری، ولتاژ و جریان به صورت بدون نوسان در می آیند و سلامت ابزار و دستگاه های شما تضمین می شود.
  • قطعی برق در زمان شارژ کردن باتری دستگاه های مختلف، می تواند طول عمر باتری را کاهش دهد. UPS از این امر جلوگیری می کند و افزایش طول عمر باتری ها را به دنبال دارد.
  • در صنایع مختلف بسیاری از دستگاه ها با برق کار می کنند. اگر شرکت ها و کارخانه ها فاقد دستگاه برق اضطراری باشند، در زمان قطعی برق نه ‌تنها دچار ضرر و زیان می شوند؛ بلکه ممکن است خراب شدن دستگاه ها دردسر بزرگی ایجاد کند.

جدید ترین سیستم های UPSجدید ترین سیستم های UPS

اجزای دستگاه های برق اضطراری

این دستگاه از اجزای زیر تشکیل شده است:

  • یکسو کننده شارژ

این بخش از دستگاه مسئول عملکرد های کلیدی می باشد. در اولین قدم برق ورودی را که به صورت جریان متناوب است به شکل جریان مستقیم در می آورد. نقش دیگر آن این است که باعث شارژ شدن باتری می شود. در یک دستگاه برق اضطراری بزرگ ممکن است یکسو کننده شارژ، شارژر را نیز در خود جا داده باشد؛ اما چنین کاری در UPS های کوچک امکان پذیر نیست و شارژر و یکسو کننده جدا از هم می باشند.

  • باتری

برق اضطراری به کمک باتری های UPS تامین می شود. اگر یکسو کننده و شارژر جدا از هم باشند، باید دستگاه را به طور مرتب شارژ کنید. معمولاً تعداد باتری های UPS به ولتاژ DC دستگاه مربوط می شود. همه باتری ها به صورت رشته ای و متصل به هم قرار دارند و در صورت بروز مشکل در یکی از آن ها، کل دستگاه برق اضطراری دچار مشکل می شود.

  • معکوس کننده

معکوس کننده UPS تبدیل ولتاژ DC به AC را برعهده دارد. این بخش از دستگاه از رسیدن جهش، نویز و … به دستگاه های دریافت کننده برق جلوگیری می کند و تضمین می کند که جریان برقی مناسب به تجهیزات شما برسد.

یک UPS ممکن است دارای بخش ها و اجزای دیگری نیز باشد مانند فن ها، خازن ها و … اما این سه مورد اصلی ترین اجزای آن هستند که بروز مشکل در هر یک از آن ها، فعالیت دستگاه برق اضطراری را به میزان زیادی دچار اختلال می کند.

منبع برق قابل حمل UPSمنبع برق قابل حمل UPS

سخن پایانی

دستگاه های برق اضطراری، جزو دستگاه های اصلی و ضروری برای صنایع و شرکت ‌های مختلف و حتی منازل می باشند. به کمک این دستگاه می توانید در زمان قطعی برق نیز برق مورد نیاز خود را فراهم کنید. این دستگاه از اجزای مختلفی تشکیل شده است که همگی آن ها دست به دست هم می دهند تا دستگاه برق اضطراری به بهترین نحو به فعالیت بپردازد.

محصولات مرتبط

دیزل ژنراتور سدک

دیزل ژنراتور بنز

مقالات مرتبط

مزایای خرید دیزل ژنراتور سیار و دلایل خرید این دستگاه

قیمت دیزل ژنراتور

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *