معرفی موتور برق بنزینی
موتور برق بنزینی یک منبع انرژی پشتیبان است که بر اساس یک موتور احتراق داخلی است و اصل عملکرد آن استفاده از پدیده القای الکترومغناطیسی است، یعنی تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی. سوخت موتور برق، بنزین است که حرکت محور موتور را فراهم می کند. چنین وسیله ای در همه جا از جمله کشاورزی، ساخت و ساز، انبارها، خانه های شخصی، تعمیرگاه ها و سایر محیط های زندگی استفاده می شود. علاقه مندان به خرید یک این نوع موتور برق نه تنها باید بدانند که چگونه مدل مناسب را انتخاب کنند، بلکه باید درکی از انواع آن، کاربرد و موارد استفاده از آن داشته باشند.
راد دیزل، یکی از بزرگ ترین وارد کنندگان ، مشاوران ، طراحان و تأمین کنندگان انواع ژنراتور برق می باشد که در کوتاه ترین زمان با مناسب ترین قیمت انواع ژنراتور را عرضه می کند.
کاربرد موتور برق بنزینی
این نوع موتور برق تقاضای زیادی دارد. نیروگاه هایی وجود دارند که از نظر ویژگی های طراحی و مشخصات فنی متفاوت هستند. hdk این نوع موتور برق برای تولید انرژی الکتریکی طراحی شده است و می توان از آن به عنوان پشتیبان اصلی منبع تغذیه استفاده کرد. ژنراتورهایی که قدرت آن ها از 5 کیلو وات تجاوز نمی کند، به طور گسترده در خانه های خصوصی و باغ ها استفاده می شود. در مواقعی که برق به دلیل شرایط اضطراری قطع شود، موتور برق بنزینی از تجهیزات ضروری است.
ویژگی موتور برق بنزینی
این نوع موتور برق را می توان با خود به پیک نیک یا محل ساخت و ساز برد. آن ها جمع و جور، قابل حمل و سبک هستند. آن ها را می توان به راحتی به مکان دیگری منتقل کرد یا در صندوق عقب ماشین حمل کرد و می توان آن را برای هدف مورد نظر خود در مدت زمان مشخصی استفاده کرد. این نوع موتور برق دارای ویژگی هایی مانند قابلیت اطمینان، عملکرد مناسب، عمر طولانی و هزینه مقرون به صرفه دارند. یکی دیگر از ویژگی های مهم ژنراتورها میزان صدای کم آن هاست. بنابراین، هنگام استفاده از آن ها در محیط خانه، همسایگان شکایتی نخواهند کرد. این نوع موتور برق ها یاوران وفاداری هستند که بدون آن ها انجام کارها دشوار است.

موتور برق انواع مختلفی دارد
انواع موتور برق بنزینی
اغلب ژنراتورها به چند دسته تقسیم می شوند:
- خانگی و صنعتی
- ثابت و قابل حمل
- دو و چهار زمانه
- یک و سه فاز
- کم مصرف (کمتر از 4 کیلو وات)، متوسط (تا 15 کیلو وات) و قدرتمند
این که چه تفاوتی بین ژنراتورهای خانگی و صنعتی (حرفه ای) وجود دارد کاملاً مشهود است. اولی برای استفاده عموم در نظر گرفته شده است، دومی برای تغذیه تجهیزات صنعتی استفاده می شود. عنوان یک قاعده، ژنراتورهای قابل حمل قدرت کمی دارند (تا 5 کیلو وات) و عمدتاً برای مصارف خانگی در نظر گرفته شده اند. اما در حال حاضر تشخیص تفاوت بین موتور برق بنزینی دو زمانه و چهار زمانه برای افراد غیر متخصص دشوار است. به طور کلی هر چیزی که قدرت بیش تری تولید کند مجهز به موتور چهار زمانه است. در مورد انتخاب بین ژنراتور تک فاز و سه فاز، یک فاز برای مصارف خانگی کاملاً کافی است و موتور برق های سه فاز گران قیمت که با بنزین کار می کنند، برای تامین انرژی تجهیزات صنعتی قدرتمند طراحی شده است.

قدرت موتور برق بنزینی با توجه به نوع کاربرد متفاوت است
قدرت موتور برق بنزینی
در مورد قدرت این نوع موتور برق باید گفت که برای مصارف خانگی، یک ژنراتور با قدرتی تا 4 کیلو وات کاملاً کافی است. چنین دستگاهی نه تنها برای یک خانه بلکه حتی برای یک کارگاه یا مغازه کوچک انرژی بیش تری را تأمین می کند. مجموعه این نوع موتور برق ها که قدرت آن ها در محدوده 4-15 کیلو وات است، برای تامین شرکت های تجاری متوسط و هم چنین ساختمان و کارگاه های تولیدی با تعداد کمی از لوازم مصرفی نه چندان قدرتمند طراحی شده اند.
نکات پایانی
هنگامی که انرژی الکتریکی به طور ناگهانی خاموش می شود، یک موتور برق بنزینی متصل می شود. بنابراین مشکل کمبود برق به راحتی حل می شود. این موتور برق ها در خانه، در اداره و در انبار مورد نیاز است. هم چنین، می توان آن را با خود در سفر برد.

برخی از موتور برق ها را می توان در سفر یا باغ استفاده کرد
محصولات مرتبط:
مقالات مرتبط:
چرا موتور برق بنزینی نویگیتور انتخاب خوبی است؟
آیا برای انتخاب موتور برق بنزینی مناسب، اطلاعات کافی در اختیار دارید؟
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.