راد دیزل واردکننده و تامین‌کننده تجهیزات دیزلی

تلفن تماس:

021-58437 ( 30 خط )

Search
Close this search box.

موتور برق

موتور برق چیست؟

موتور برق یک مولد برق است که با یک موتور سوخت فسیلی کار کرده و با متصل بودن به بخش دینام خود که ژنراتور نیز نامیده می‌شود به تولید جریان برق می انجامد و معمولا در تعداد دوران 3000 دور کار می کنند که هم توانایی تولید برق سه فاز و هم تک فاز را دارند. موتور برق‌ها از سوخت های بنزین، گازوئیل و گاز استفاده می‌کنند که بیشترین مورد مصرف، نوع بنزینی آن است.

اجزای اصلی موتور برق ژنراتور دسته دوم

انواع  موتور برق با کیفیت و ارزان

همه موتور برق ها وظیفه های خود را به خوبی انجام می دهند ولی چند مدل در سراسر بازار به فروش می رسد که در عین داشتن کیفیت بالا، قیمت منحصر به فردی نیز دارند که در ادامه این بحث به چند مدل موتور برق باکیفیت ارزان می پردازیم:

  • موتور برق آگرو
  • موتور برق استریم
  • موتوربرق سان پاور
  • موتور برق لانسین
  • موتوربرق واکسون
  • موتور برق واتو

مدل های فوق جزء مدل های موتور برق باکیفیت ارزان به شمار می آیند که ساخت کشور چین و کره بوده و با مدل های معروف کشور ژاپن در رقابت تنگاتنگ هستند. در آخر اینکه این مدل موتور برق ها، به صورت دست دوم نیز در بازار و فروشگاه های معتبر به فروش می رسند و از نظر ولتاژ و قدرت موتور با یکدیگر تفاوت دارند.

کاربردهای انواع موتور برق

1- کاربرد خانگی: موتور برق ممکن است برای تامین برق منازل استفاده شود تا در صورتی که خانه با قطعی برق مواجه شد، موتور برق بتواند برق مورد نیاز برای خانه را تامین کند.

2-کاربرد صنعتی: در صنعت، تامین برق از اهمیت بالایی برخوردار است، بر همین اساس از موتورهای برق صنعتی در کارخانه ها، بیمارستان ها، بانک ها، مراکز امنیتی بزرگ و سرورهای رایانه استفاده می شود.

3- کاربردهای مسافرتی: می توانيد از موتورهای برق در طول سفرهای خود استفاده کنید و در هنگام تفریح و کمپینگ برق مورد نیاز خود را از طریق موتور برق تامین کنید. موتور برق کیفی یا مسافرتی ابزاری کوچک نسبت به موتور برقی معمولی است؛ همچنین صدای کمتری تولید می کند و حمل و نقل آن بسیار آسان است. از قابلیت های دیگر این وسیله این است که به نسبت مدل‌های مشابه خود، مصرف سوخت بسیار پایینی دارد.

4-موتور برق ثابت: از این موتور برق ها برای تامین برق یک مجموعه بزرگ یا سازمان استفاده می شود. این موتورهای برق دارای قدرت و قیمت بالایی هستند.

دسته بندی انواع موتور برق

موتور برق ها بر اساس معیار های متفاوت دسته بندی می شوند:

موتور برق ها بر اساس نوع سوخت به چند دسته تقسیم می شوند مانند موتور برق دیزلی یا گازوئیلی ، موتور برق گازی، موتور برق بنزینی و موتور برق نفتی بنزینی(دوگانه سوز). در این میان موتور برق بنزینی از محبوب ترین مدل ها می باشد و نسبت به سایر مدل های موتور برق قیمت پایین تری دارد. البته در مورد مدل گازوئیلی نیز می توان گفت که در مقایسه با سایر موتور ها قیمتش پایین تر است و خطر کم تری نیز دارد.

متخصصین شرکت راد دیزل می توانند در انتخاب بهترین موتور برق و بهترین مدل به شما کمک کند. برای مثال اگر به گاز شهری دسترسی دارید بهترین انتخاب برای شما موتور برق گازی می باشد و اگر به طور موقت می خواهید از موتور برق استفاده کنید و به بنزین دسترسی دارید بهترین گزینه برای شما موتور برق بنزینی می باشد. در صورتی که مدت زمان مورد نیاز شما در استفاده از موتور برق زیاد است می توانید از موتور برق گازوئیلی یا دیزلی استفاده کنید.

انواع موتور برق با برندهای مختلف

  1. موتور برق دیزلی
  2. موتور برق گازی (گازسوز)
  3. موتور برق بنزینی

موتور برق دیزلی یا موتور برق گازوئیلی، کدامیک بهتر است؟

موتور برق دیزلی (با سوخت گازوئیل کار می‌کند) به دلیل ارزان بودن نوع سوخت مصرفی، در بین مصرف کنندگان جایگاه ویژه‌ای دارد. شرکت راد دیزل با موجود کردن بهترین برند‌های موتور برق دیزلی همانند برند کوپ و … سعی در برطرف کردن نیاز مصرف کنندگان عزیز دارد.

راددیزل فروشگاه معتبر انواع موتوربرق

مزایا و معایب انواع موتور برق دیزلی

مزایا عبارتند از :

  •  مصرف سوخت کمتری دارند.
  • بسیار مقاوم تر و طول عمر بیشتری دارند.
  • دارای ساعت کار بالاتری هستند و حرارت کمتری تولید می‌کنند.

معایب عبارتند از :

  • قیمت خرید آنها زیاد است.
  • دارای آلایندگی بیشتری هستند.
  • دارای سر و صدای زیادی هستند.

برای تهیه انتخاب بهترین موتور برق و مدل آن نیز باید نسبت به راه اندازی و استارت نیز موتور برق ها نیز شناخت داشته باشید که موتور برق ها را از این نظر می توان به سه دسته کلی تقسیم کرد:

  • استارت هندلی: سیستم روشن شدن این وسیله مانند موتور سیکلت می باشد.
  • استارت اتوماتیک: این سیستم با اتصال به برق کار می کند و کاربرد آن در حفظ و نگهداری برق سرورها است.
  • استارتی: این مدل دارای باتری است و سیستم آن شبیه به سیستم استارت ماشین می باشد.

موتور برق ها از نظر شاسی به دو دسته کانوپی دار و بدون کانوپی تقسیم می شوند:

  • کانوپی دار: کانوپی محفظه ایست که از صداهای ناشی از موتور برق جلوگیری می کند. در واقع از طریق این ابزار دستگاه، تبدیل به موتور برق سایلنت می شود. بهترین موتور برق ها از این دسته می باشند.
  • موتور های بدون کانوپی یا کاور: موتور های بدون کانوپی معمولا در مراکز صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند و چون در فاصله 7 متری قرار می گیرند، صدا تا حد امکان پایین می آید.

ویژگی های بهترین موتور برق دیزلی

موتور برق های دیزلی از پرکاربرد ترین موتور های صنعتی هستند. امروزه قابلیت های ویژه ای به این موتور برق ها اضافه شده است که عملکرد آن ها را ارتقاء می بخشد. بهترین موتور برق‌های دیزلی، موتور برق‌هایی هستند که دارای ویژگی های خاصی باشند. یکی از این ویژگی ها، استفاده از مس خالص برای سیم پیچ ژنراتور است.

ریخته گری بدنه موتور نیز تاثیر چشمگیری در کیفیت آن دارد. معمولا موتور برق هایی که دارای سیستم AVR هستند، به عنوان بهترین موتور برق های دیزلی شناخته می شوند. موتور برق های که برای مصارف خانگی انتخاب می شوند، باید به کاور جذب صدا مجهز باشند. وجود اینورتر نیز عملکرد موتور برق های دیزلی را افزایش می دهد.

تفاوت اصلی موتور برق دیزلی با موتورهای بنزینی در سیستم احتراق و سوخت رسانی است. موتورهای بنزینی بر پایه اشتعال جرقه ای عمل می کنند در حالی که توان در موتور برق دیزلی بر اساس احتراق تولید می شود. به همین دلیل است که در هنگام خرید موتور برق دیزلی حتماً باید با ساختار درونی و عملکرد آن آشنایی داشته باشید.

همچنین در مجموع، دو تفاوت اصلی در مکانیزم عملکرد موتورهای برق دیزلی و بنزینی وجود دارد:

  • سیستم جرقه زنی: در ساختار موتورهای برق دیزلی دیگر از شمع به منظور جرقه زنی استفاده نمی شود بلکه احتراق توسط خاصیت خود انفجاری گازوئیل به وجود می آید.
  • سیستم سوخت رسانی: این سیستم وظیفه پودر کردن سوخت و تنظیم میزان آن را بر عهده دارد.

کاهش صدای موتور برق های دیزلی

موتور برق دیزلی با وجود بازده بسیار بالا صدای بلندی تولید می کند که بسیار آزار دهنده است. در نتیجه، مهندسان برق و مکانیک، همواره در صدد طراحی موتور های برقی با آلودگی صوتی کم‌تر هستند.

قرارگیری موتور برق دیزل در عایق های صداگیر

از روش های تولید موتور برق بی صدا دیزل، قرار دادن دستگاه در محفظه ای عایق به نام کانوپی است. این مدل، از بهترین موتور های برق بی صدا محسوب می شود. کانوپی باید به شکلی طراحی شود که دود تولیدی موتور، امکان خروج داشته باشد. در غیر این صورت گاز های تجمع یافته، سبب داغ شدن شدید دستگاه می شوند. با وجود سنگینی وزن، کاهش قابل قبول صدا در موتور محفظه دار، آن را به یکی از بهترین موتورهای برق بی صدا بازار تبدیل کرده است.

کانوپی موتور برق بی صدا دیزل، عاملی برای جلوگیری از پخش آزادهنده صدا

کانوپی موتور برق بی صدا دیزل، عاملی برای جلوگیری از پخش آزادهنده صدا

قرار دادن موتور برق دیزل در اتاقک

یکی دیگر از روش های مؤثر کاهش آلودگی صوتی موتور برق دیزل، دور کردن آن از محیط تردد است. به همین منظور، می توان این موتور را در مکانی دورتر از سایر اتاق ها، قرار داد. پیشنهاد می شود که اتاقکی با بیش از شعاع پخش صدا(7 متر)، را به محل قرارگیری دستگاه اختصاص دهید.

به کارگیری تکنولوژی نوین در ساخت اگزوز

امروزه موتور برق بی صدا دیزل به نحوی طراحی می شود که اگزوز به کار رفته در آن، صدا بسیار کمی تولید کند. این مسئله به این دلیل است که اگزوز، مهم ترین نقش را در تولید صدا دستگاه دارد. کاهش آلودگی صوتی ایجاد شده توسط این قطعه، با تغییر در متریال و شیوه طراحی آن حاصل می شود.

تعمیر و نگهداری موتور برق دیزلی

 موتور برق گازوئیلی ترکیبی از یک موتور دیزل و یک دینام (ژنراتور AC سنکرون) برای تولید برق است. این محصولات می توانند به عنوان توان اصلی یا پشتیبان برای تولید برق مورد استفاده قرار بگیرند. تعمیر و نگهداری موتور برق دیزلی باید به طور منظم و به صورت دوره ای انجام شود.

نقش کلیدی سوخت در موتور برق دیزلی

دیزل سوخت اصلی موتور است اگر دیزل خالص نباشد، باعث سایش و پارگی دقیق بدنه و افزایش فاصله بدنه تطبیق می شود. البته نشت، چکیدن، کاهش فشار عرضه دیزل، افزایش شکاف، حتی مسدود شدن مسیر آن نیز به این امر وابسته است. به علاوه اگر تامین گازوئیل به موقع انجام نشود مشکلاتی مانند راه‌اندازی دشوار، قطع برق و عدم کارکرد عادی موتور به وجود می آید.

شرایط آب و هوایی

اگر گرد و غبار زیادی در هوا باشد، سایش آستین سیلندر، پیستون و رینگ پیستون را تسریع می کند. اگر آب خنک‌کننده خالص نباشد، رسوب آب سیستم خنک‌کننده را مسدود می کند. که مانع از اتلاف گرمای موتور می شود، در نتیجه سایش شدید بدنه رخ می دهد.

بدنه موتور برق گازوئیلی

در تعمیر و نگهداری موتور برق دیزلی الزامی است که به بدنه دستگاه دقت ویژه کنید. اگر بدنه تمیز نباشد، باعث خوردگی سطح و کاهش عمر مفید آن می شود.

بازرسی و تنظیم

یعنی فاصله سوپاپ موتور دیزل، زمان‌بندی سوپاپ، زاویه پیشروی عرضه سوخت، فشار تزریق و زمان احتراق باید بررسی و تنظیم شود. تا اطمینان حاصل شود که موتور همیشه در شرایط فنی خوب است.  تنها از این طریق می توان در مصرف سوخت صرفه جویی کرد و عمر آن را افزایش داد.

تعمیر و نگهداری موتور برق دیزلی

موتور برق نفتی

برای روشن کردن موتور باید دکمه شروع یا ON را فشار دهید، با این کار موتور برق شروع به فعالیت می‌کند. درون موتورهای برق نفتی یک محفظه کوچکی وجود دارد که مقداری سوخت در آن قرار می‌گیرد، از آنجا که عملکرد موتور‌ها خودکار است پس از گذشت چند دقیقه به صورت اتوماتیک بنزین را به نفت تبدیل می‌کند؛ در نتیجه موتور برقی برای ادامه فعالیت، از نفت استفاده می‌کند.

دلیلی که باعث به وجود آمدن موتور برق نفتی شده، وجود عمده‌های نفتی در تمام شهر‌های کشور است. به همین دلیل کمپانی‌های مختلف به فکر تولید موتور‌های برق با بهره‌برداری از نفت افتادند. موتورهای برق نفتی به دلیل هزینه‌های سوخت پایینی که دارند برای اقشار کم درآمد می‌تواند بهترین گزینه محسوب شود.

برخی از موتور‌های نفتی تولید شده، کاربرد دو سوختی دارند، از این موتور‌ها زمانی استفاده می‌شود که نمی‌توان به گازوئیل دسترسی پیدا کرد. البته بعضی از این موتور‌های نفتی به دلیل سخت‌سوز بودن نفت و ترکیبات شیمیایی نزدیک به بنزین، برای راه‌اندازی موتور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در ساخت موتور‌های نفتی از دو باک کوچک و بزرگ استفاده شده است، از باک‌های بزرگ برای حفظ نفت و از باک‌های کوچک برای نگهداری بنزین استفاده می‌شود. توجه داشته باشید که موتور نفتی برای شروع فعالیت، به چند لیتر بنزین نیاز دارد، در واقع موتور‌ها برای شروع به بنزین نیاز دارند اما در ادامه به صورت اتوماتیک بنزین به نفت تبدیل می‌شود.

شباهت ها و تفاوت های سیستم سه فاز و تک فاز

شباهت ها

پایه هر دو نوع ژنراتور از شباهت هایی تشکیل شده است. هر دو این قطعات از جریان متناوب AC بهره می گیرند. در این نوع جریان، به جای جریان پیوسته در خطوط یک طرفه، جهت معکوس می گردد. بدین ترتیب این نوع الکتریسیته متغیرتر از سایر جریان ها بوده و سطوح بالاتری از توان را ایجاد می کند. اگرچه اهمیت فاز در موتور برق به سبب تفاوت ها مطرح است، اما شباهت ها نیز در شناخت بهتر تمایزات موثر می باشد. دیگر تشابه این دو در دارا بودن چرخه های توان می باشد. اما ژنراتور تک فاز با یک چرخه بالا و پایین جریان AC را تولید کرده در حالیکه نوع 3 فاز سه چرخه را به طور همزمان ایجاد می کند.

تشابهات

تشابهات

تفاوت ها

پیش از شناخت تفاوت های دو مدل مذکور، برای درک بهتر اهمیت فاز در موتور برق می بایست تمایزات هر منبع تغذیه را بررسی کرد. مکانیزم تک فاز اصولا برای کابردهایی که احتیاج کمتری به برق دارند مانند اجرای لوازم خانگی مناسب هستند. در حالیکه برق 3 فاز برای واحدهای بزرگی مانند سایت صنعتی و کارخانجات که دسترسی به مقادیر زیاد نیرو الزامی است، کاربرد دارد. برق تک فاز جهت تکمیل مدار نیازمند 2 سیم هادی و خنثی می باشد. این سیستم تا 240 ولت را تامین کرده و راه اندازی وسایل کوچک را انجام می دهد که این امر نشان دهنده اهمیت فاز در موتور برق می باشد. از سوی دیگر سامانه سه فاز چهار سیم (3 هادی و یک نول) را شامل می گردد. این نوع برق مداوم بوده و تولید برق آن به صفر نمی رسد. همچنین توان تا 415 ولت را فراهم می کند.

تفاوت ژنراتور تک فاز و 3 فاز

این ژنراتورها برق را به شکل متفاوتی تامین می کنند. به سبب اهمیت فاز در موتور برق شناخت تفاوت ها ضرورت دارد. اگرچه همانطور که در شباهت ها مطرح گردید، هر دو، برق متناوب را حاصل می آورند اما سیستم سه فاز سه موج مجزا از توان را تولید کرده و تحویل می دهد. یکی دیگر از تمایزات آنها در سیم های هادی مورد استفاده می باشد که توان خروجی متفاوتی را منجر می شود. بزرگترین تفاوت بین دو مدل در چرخه های برق قرار دارد. در مدل تک فاز یک جریان AC تولید شده در حالیکه در 3 فاز تولید نیرو از طریق سه سیم رسانای مختلف و یک سیم زمین خنثی صورت می گیرد. اهمیت فاز در موتور برق به علت تفاوت های کاربردی آنها بیشتر نمایان می شود. ژنراتورهای 3 فاز به دلیل قدرت بیشتر کاربردهای بزرگتر صنعتی را میسر می سازند اما انواع تک فاز تنها در راستای کاربردهای کوچک و خانگی عمل می کنند.

موتور برق چند وات برای خانه مناسب است؟

برای درک میزان توان مولد پشتیبان یا همان ژنراتور نگاهی به آمار و مشخصات این وسیله حتی در رابطه با ابتدایی ترین ژنراتورها می تواند گیج کننده باشد. برای روشن نگه داشتن کامل، وسایل خانه ممکن است به ژنراتور برقی نیاز داشته باشید که حداکثر 8000 وات برق ارائه دهد. این مقدار از انرژی بیشتر لوازم خانگی و لوازم الکترونیکی ضروری را تامین می نماید. اما اگر تنها چیزی که نیاز دارید یک ژنراتور قابل حمل برای شارژ دستگاه ها است، می توانید با ژنراتوری که تنها 100 وات برق ارائه می دهند مشکل خود را برطرف نمایید. فهرستی از تمام وسایلی که می‌خواهید در صورت قطعی برق آن‌ها را روشن نگه دارید، تهیه کنید. از این به عنوان یک راهنمای تقریبی برای پیش بینی میزان وات مورد نیاز استفاده کنید.

بهترین موتور برق صنعتیبهترین موتور برق صنعتی

انواع موتور برق گازسوز

موتور برق گازسوز یا موتور برق گازی یکی از مدل های موتور برق است که با سوخت گاز کار می کند. سوخت این نوع از موتور برق هم می تواند از گاز شهری ( CNG) و یا گاز کپسول مایع(LPG) باشد. این موتور برق گازسوز ارزان به دلیل این که اکثر خانه ها، ویلا ها و … به گاز شهری دسترسی دارند می تواند بسیار مناسب برای تامین برق اضطراری این مناطق باشد. در صورتی که دسترسی به شبکه گاز شهری امکان پذیر نباشد می توان از گاز کپسول استفاده کرد.

موتور برق گازی

موتور برق گازسوز را معمولا رنگ سبز و دوستدار محیط زیست نشان می دهند. در توان های 4 الی 12 کیلووات تولید می شوند از نظر قیمتی نسبت به Motorbargh بنزینی و گازوئیلی گرانتر بوده و عموما استفاده کمتری دارند.Motorbargh گازی در مارک های کمی در بازار یافت می شوند و برندهای گرین پاور و پاندا را شناخته شده تر هستند و سایر برندها که به علت گرانی کمتر به فروش رفته اند.

مزایا :

  • صدای کمتری تولید می کنند.
  • دارای سوختی پاک و آلایندگی کمتر هوا می باشند.
  • سوختی آسان برای دسترسی دارند و با یک شلنگ گاز شهری یا کپسول گاز روشن می شوند.

 معایب :

  • قیمت بالایی دارند.
  • خرابی بیشتری دارند.
  • قابلیت جابجایی کمی دارند.
  • هزینه نگهداری آنان بیشتر است.
  • در مقابل ضربه مقاومت کمتری دارند.
  • لوازم یدکی آن به سختی پیدا می شوند.

خرید موتو برق گازی

موتور برق بنزینی

در نگاه اول ممکن است این دستگاه یک ماشین پیچیده به نظر برسد، اما در واقع اجزاء اصلی آن ساده هستند. بخش های اصلی این موتور برق شامل موتور احتراق داخلی، دینام، استارتر، مخزن سوخت، کنترل های دستگاه، پانل ها و وسایل ایمنی می باشند. این دستگاه ها برای عملکرد خود از احتراق داخلی بهره می برند. اشتعال هوای داخل محفظه احتراق موتور، به واسطه جرقه شمع صورت می گیرد. نیروی محرکه لازم برای چرخش ژنراتور از طریق گرمای حاصل از احتراق، تامین می شود. موتور برق بنزینی کوچک برای تامین برق خانگی و مشاغل کوچکی نظیر جوشکاری، مطب، دفاتر اداری و … به کار می رود. این دستگاه ها در انواع تک فاز و سه فاز ارائه شده اند.

ساعت و میزان کارکرد موتور برق بنزینی

در زمان خرید موتور برق یکی از نکاتی که باید خریدار به آن توجه کند و نسبت به آن حساسیت از خود نشان دهد این است که میزان کارکرد موتور برق به چه شکل است و چند ساعت توانایی انجام کار را دارد. رسیدن به پاسخ این سوال نشان دهنده میزان فعالیت آن است که یک موتور برق به طور مداوم چند ساعت توانایی روشن بودن و تولید برق را دارد.

یکی از عوامل مهمی که در انتخاب و خرید موتور برق موثر و راه گشا است، فاکتور میزان کارکرد موتور برق بنزینی، ساعات کاری و توانایی آن است. این ساعات معمولا در موتور برق بنزینی به صورت مداوم و به طور متوسط ما بین ۴ تا ۵ ساعت است. لازم به ذکر است که این میزان در انواع موتور برق ها متفاوت است؛ معمولا برندهای ژاپنی دارای قدرت بیشتری بوده و می توانند زمان فعالیت خود را تقریبا تا ۸ ساعت افزایش دهند. این تایم فعالیت در موتور برق های دیزلی به ۱۰ ساعت هم می رسد.

مزایای موتور برق بنزینی

  1. سوخت مصرفی قابل دسترس: بنزین سوختی رایج و قابل دسترس است که به راحتی در کشور ما تهیه می شود.
  2. هزینه تعمیر و نگهداری پایین: موتور برق های بنزینی قطعات بسیار محکمی دارند و بادوام هستند و تعمیر آنها به شدت ساده است. تهیه قطعات آن نیز بسیار آسان است.
  3. هزینه مقرون به صرفه آن: موتور برق های بنزینی نسبت به انواع دیگر قیمت مناسب تری دارند و به صرفه بودن آن ها سبب شده که به یکی از پرفروش ترین موتور برق ها تبدیل شوند. خرید قطعات موتور برق بنزینی با توجه به ویژگی های کاربردی که دارند بسیار توصیه می شود.
  4. سایز کوچک و قابل حمل: یکی از مهم ترین و اصلی ترین مزیت این دستگاه ابعاد کوچک آن است که می توان به وسیله آن توان بالایی را تولید کرد و به دلیل جا به جایی آسان آن بهترین انتخاب برای افراد جوشکار است.
  5. مناسب برای مصارف خانگی و کارگاه ها: این موتور برق دارای قدرت بالا و ابعاد کوچک می باشد که بسیار مناسب برای مصارف خانگی است. خرید قطعات موتور برق بنزینی بسیار راحت است و در کارگاه ها به راحتی قابل استفاده است و پس از خرابی به راحتی تعمیر می شود.

موتور برق شارژی بهتر است یا گازی؟

به زمان شارژ و میزان مصرف سوخت ژنراتور الکتریکی باید توجه داشته باشید. علاوه بر توان خروجی این وسیله، مهم ترین چیزی که باید در ژنراتور های برقی با باتری به دنبال آن باشید زمان شارژ است. یک باتری 160 واتی برای شارژ شدن از پریز AC حداقل به پنج ساعت زمان نیاز دارد. مزیت های بارز موتور برق گازی که از گاز طبیعی به عنوان سوختی برای تغذیه موتور استفاده می کند به این شرح است: پاک ترین نوع سوخت فسیلی، ارزان تر از سایر سوخت ها است و کارآمد تر از سایر سوخت های دیگر می باشد. در شهر های بزرگ تر که دسترسی به لوله کشی گاز بسیار راحت است بیشتر از این ژنراتور بهره می برند. در نتیجه این شما هستید که با توجه به توان انرژی مورد نیاز و بودجه ای که در اختیار دارید موتور برق مناسب برای خانه تان را انتخاب می نمایید.

قیمت موتور برق

قیمت با توجه به نوع برند، توان و همچنین نوع سوخت آن متغیر است. در ادامه سعی کرده‌ایم برای آشنایی بیشتر با برند‌های پرفروش و همچنین مشخصات فنی آن‌ها به‌صورت جداگانه، برند‌های مختلف را بررسی نمائیم. شما عزیزان می توانید با مراجعه به صفحه مربوط به هر محصول و برند خاص، قیمت و مشخصات فنی آن را مشاهده نمائید و بهترین تصمیم را برای خرید موتور برق اتخاذ کنید.

لیست قیمت موتور برق هوندا المکس بر حسب توان

موتور برق المکس قیمت
موتور برق المکس 2/2 kw 39000000
موتور برق المکس 3 kw 43000000
موتور برق المکس   3/5 kw 45000000
موتور برق المکس 4kw 57000000
موتور برق المکس 5/5 kw 95000000
موتور برق المکس 8 kw 24000000

لیست قیمت موتور برق کاما بر حسب توان

موتور برق کاما قیمت
موتور برق کاما  3 kw 26000000
موتور برق کاما  5 kw 33000000
موتور برق کاما 6 kw 37000000
موتور برق کاما 16 kw 200000000

لیست قیمت موتور برق جیانگ دانگ بر حسب توان

موتور برق جیانگ دانگ قیمت
موتور برق جیانگ دانگ 1 kw 7/800/000
موتور برق جیانگ دانگ 2 kw 11/000/000
موتور برق جیانگ دانگ 3 kw 21/000/000
موتور برق جیانگ دانگ7/5 kw 27/000/000
موتور برق جیانگ دانگ8/5 kw  تک فاز 37/000/000
موتور برق جیانگ دانگ8/5 kw  تک فاز ATS 35/000/000
موتور برق جیانگ دانگ8/5 kw  سه فاز ATS 45/000/000
موتور برق جیانگ دانگ8/5 kw  سه فاز معمولی 40/000/000

لیست قیمت موتور برق لانسین بر حسب توان

موتور برق لانسین قیمت
موتور برق لانسین 800 w 9/900/000
موتور برق لانسین2 kw 15/000/000
موتور برق لانسین2/8 kw   هندلی 19/300/000
موتور برق لانسین2/8 kw   استارتی 22/000/000
موتور برق لانسین5 kw   هندلی 33/000/000
موتور برق لانسین5 kw   استارتی 37/000/000
موتور برق لانسین7 kw 46/000/000
موتور برق لانسین8/5 kw   تک فاز 88/000/000
موتور برق لانسین8/5 kw   سه فاز 90/000/000
موتور برق لانسین 15 kw  تک فاز 155/000/000
موتور برق لانسین 15 kw سه فاز 165/000/000

لیست قیمت موتور برق کوپ بر حسب توان

موتور برق کوپ قیمت
موتور برق کوپ 3 kw 31/000/000
موتور برق کوپ 4/5 kw 39/000/000
موتور برق کوپ4/5 kw   سایلنت 52/500/000
موتور برق کوپ 6 kw 47/000/000
موتور برق کوپ6 kw  سایلنت 60/000/000
موتور برق کوپ8 kw (10 kva) 99/000/000
موتور برق کوپ9 kw 110/000/000
موتور برق کوپ9 kw ATS 130/000/000
موتور برق کوپ11 kw   تک فاز 120/000/000
موتور برق کوپ  11 kw   سه فاز (13/7 kva) 155/000/000

پرفروش‌ترین و بهترین موتور برق

بهترین (پرفروش ترین موتور برق) در برند های مختلف به ترتیب عبارتند از:

  • برند های ژاپنی : هوندا ، هوندا المکس ، کوبوتا ، روبین سوبارو ، یانمار
  • برند های چینی مرغوب: لانسین ، جیانگ دانگ ، سنسی ، هیوندا ، کوپ ، کاما ، دیانا و …

عوامل مؤثر در قیمت موتور برق بنزینی

اگر به دنبال موتور‌برق بنزینی قیمت مناسب هستید، در تعیین قیمت، یکسری عوامل دخیل هستند که شامل موارد زیر می گردند:

  1. جنس بدنه دستگاه

این موضوع تاثیر وافری بر قیمت موتور برق بنزینی دارد. برخی از شرکت های سازنده، محصولاتی با جنس فلز به تولید می رسانند که در محیط های کاری سخت همانند محیط های ساخت و ساز از دوام و استقامت بالایی برخوردار هستند. برخی دیگر نیز از جنس پلاستیک بوده و مقاومت کمتری دارند. جنس موتور برق بنزینی در کاهش و یا افزایش قیمت مؤثر است.

  1. وجود امکانات جانبی

موتور برق های بنزینی در انواع برندهای گوناگون وجود دارند که می توانید این تنوع را در وب سایت راد دیزل مشاهده نمایید. برخی از آن ها از امکاناتی نظیر سیستم خنک‌کننده، برخورداری از سوخت بهینه، سیستم های هشدار دهنده، صفحه نمایشگر، حفاظ، دسته و … برخوردار هستند که بدون شک بر قیمت موتور برق بنزینی دست دوم و نو تاثیر می گذارند.

  1. نوع موتور

میان یک موتور برق پر قدرت و کم قدرت تفاوت مالی زیادی وجود دارد. اگر شما یک دستگاه با برند عالی و شناخته شده ای خریداری کنید، سال ها برایتان کار می کند. اما برخی از موتور ها غیر اورجینال بوده و با کمی تحت فشار قرار گرفتن از کار می افتند. در رابطه با قیمت موتور برق بنزینی و نوع موتور دستگاه می توانید با کارشناسان راد دیزل مشورت کنید.

  1. شرکت سازنده

در زمان خرید ما می توانیم انواع برندهای مختلف موتور برق را مشاهده کنیم که هر کدام مختص شرکتی هستند. هر محصول با توجه به شرکت سازنده و برند آن که از امکانات ویژه ای نیز برخوردار هستند، از قیمت های متفاوتی نیز برخوردار می باشند. یکی از مهم ترین عوامل تعیین کننده موتور برق بنزینی قیمت مناسب، نوع شرکت سازنده است.

موتور برق‌ها در چه توان‌هایی وجود دارند؟

موتور برق‌ها از توان 750 وات تا توان 12 الی 15 کیلووات تولید می‌شوند که بزرگتر از این توان را ژنراتور گویند و در حالت‌های سه فاز و تک فاز تولید می‌شوند.

موتور برق تکفاز

همانطور که از نام آن مشخص است موتور برق تکفاز می‌تواند تنها یک فاز برق خروجی داشته باشد که همواره برای مصارف خانگی و یا دستگاه‌های کوچک مناسب است.

موتور برق تکفاز - راد دیزل

موتور برق سه فاز

موتور سه فاز امکان ایجاد سه خروجی الکترسیسته مجزا را دارد که همین خصوصیت موجب می شود همواره یک جریان پیوسته الکتریسیته وجود داشته باشد و برای دستگاه های صنعتی و … همواره استفاده می شود.

موتور برق سه فاز - راد دیزل

موتور برق خانگی بی صدا

موتور برق های خانگی که برای بسیاری از مصارف منزل به کار می روند نیاز است تا صدایی کم داشته باشند تا موجب سلب آسایش ساکنین قرار نگیرند . از موتوربرق های سایلنت شده یا کانوپی دار استفاده می شود که میزان دسی بل صدای کمتری دارند. موتور برق خانگی را معمولا با تابلو چنج اور می سازند ولی این اتفاق همیشگی نیست.

همچنین موتور برق های خانگی در توان های 1 کیلووات تا حداکثر 8.5 الی 10 کیلووات برای یک یا دو واحد مسکونی ساخته می شوند و چنانچه سایلنت باشند دارای قیمت بیشتری هستند.البته اکثرا برای زمان های بی برقی استفاده می شوند و برای استفاده مداوم مناسب نیستند.

موتور برق خانگی - خرید موتور برق بی صدا - راد دیزل

عمر مفید موتور برق چند سال یا چند ساعت کارکرد است؟

  • عموما برای استفاده های مقطعی هستند و نمی توان برای عمر آن ها سال را در نظر گرفت.
  • به علت دوران بالا نیاز به سرویس های زودتر نسبت به ژنراتورهای 1500 دور دارند.
  • تقریبا هر 10000 ساعت کار نیاز به اورهال دارند البته چنانچه تمامی سرویس ها به درستی انجام شده باشد.

میزان صدای موتور برق چقدر است؟

  • تا توان 1 کیلووات دارای صدایی تا 60 دسی بل هستند
  • توان 2 کیلووات بنزینی دارای صدایی تا حدود 70 دسی بل است
  • توان 3 کیلووات حدود 75 دسی بل
  • توان 5 کیلووات 77 دسی بل
  • توان 8.5 کیلووات دارای صدای 85 دسی بل است

Motorbargh بزرگتر دارای صدایی بالاتر هستند که با استفاده از کانوپی و یا باکس سایلنت میزان این صدا را می توان تا حد زیادی کاهش داد ولی در کل باید این را دانست که Motorbargh کاملا سایلنت نداریم و تمامی وسایل موتوری که خصوصا با سوخت فسیلی فعالیت می کنند دارای صدا می باشند.

اجزای اصلی موتور برق

  • موتور : جزء اصلی محرک تولید برق است که با سوخت فسیلی کار می کند.
  • ژنراتور یا دینام : با به گردش در آمدن توسط motor انرژی الکتریکی به وجود آورده و موجب خروجی برق می گردد که دارای سیم پیچ مس و آلومینیم است.
  • شاسی یا استراکچر : شاسی یا بدنه فلزی که تمامی اجزاء روی این بخش سوار می شوند و موجب می شوند حجم کمتری را یک دستگاه ایجاد کند.
  • باک سوخت : منبع ذخیره سوخت است و معمولا برای 8 ساعت کاری می باشد.
  • کنترل پنل : تمام پارامترهای کنترل موتور و دما و فشار روغن، ساعت کارکرد، ولتاژ، آمپراژ، فرکانس و … بر عهده سیستم کنترل پنل است.
  • سیستم کنترل ولتاژ یا AVR : که وظیفه کنترل ولتاژ و نوسانات را بر عهده دارد تا موجب آسیب رسیدن به مصرف کننده های برقی نشود.

معرفی کامل قطعات هندل موتورهای برق

این دستگاه نیز مانند تمامی دستگاه های دیگر برای خاموش روشن شدن به سیستمی احتیاج دارد، که دارای انواع مختلفی می باشد. یکی از این سیستم ها به وسیله نیروی انسانی و با کمک دست انجام پذیر است که هندل نام دارد، این سیستم به وسیله طناب یا تسمه انجام می شود و هنگامی که طناب موتور برق کشیده شود سوخت وارد دستگاه شده و با یک جرقه موتور شروع به کار می کند.

لوازم و قطعات یدکی موتور برق
لوازم و قطعات یدکی موتور برق

برای افزایش طول عمر قطعات هندل موتورهای برق خود به نکات زیر توجه کنید:

  • دسته هندل خود را در سمتی درست کشیده تا هندل از بارگیر جدا نشود.
  • زمانی که به کمپرس رسید دسته هندل خود را بکشید تا فشار کمی به فنر هندل و طناب هندل بیاید.
  • از طناب مخصوص هندل که سایز ۵ است استفاده کنید.
  • هندل را به وسیله فولی خودش بر روی موتور برق نصب کنید.

چگونه توان مورد نیاز خود را برای خرید اندازه گیری کنیم ؟

  • ابتدا دستگاه های تکفاز را از سه فاز جدا کرده
  • توان هر یک را از طریق خواندن روی پلاک هر دستگاه اندازه گیری و بررسی نمائید.
  • توان مصرفی دستگاه روی پلاک با نام A آمپر ، کیلوواتKW یا با نام کاواKVA  نوشته شده است.
  • تکفاز یا سه فاز بودن دستگاه از طریق ولتاژ آن مشخص می شود.
  • اگر بین 210 الی 230 ولتV باشد یعنی تکفاز .
  • و اگر بین 380 الی 420 ولت باشد سه فاز است.

همیشه پس از اندازه گیری و جمع کردن توان های مورد نیاز باید توانی حدود 20 درصد آن در نظر گرفته شود تا در صورت لزوم دستگاه کم نیاورد و بتواند برق مازاد را تهیه کند. اندازه گیری برق مورد نیاز به همین سادگی ها هم نیست و محاسبات خود را دارد ولی در کل برای خرید  Motorbarghخانگی که بتواند برق مورد نیاز یک واحد را تامین کند می توان از توان 3.5 کیلووات الی 7.5 کیلووات استفاده نمود. این توان برای کنتورهای خانگی 15 الی 25 آمپر برابری می کند.

موتور برق اینورتری

موتور برق اینورتر در مقایسه با موتور برق معمولی، از ویژگی ها و مزایای مهمی برخوردار است که در ادامه این بحث به چند ویژگی این نوع موتور برق می پردازیم :

کم‌صدا

همانطور که می دانید هر موتوری از صدای خیلی زیاد و غیر قابل تحمل برخوردار است ولی این نوع موتور برقی برخلاف همه موتورها در حین کار از صدای خیلی کمی بهره‌مند است. صدای کم این نوع موتور برق به سیستم کارکرد موتور بستگی دارد و هر خللی در این قسمت موتور ایجاد شود، صدای موتور برق اینورتری نیز بیش تر خواهد شد.

مصرف بهینه سوخت

در نظر داشته باشید که یکی از مهم ترین ویژگی موتور برق اینورتری، پایین بودن مصرف سوخت آن است. این نوع موتور برق به دلیل تنظیم درست تجهیزات استفاده شده در موتور، از مصرف سوخت خیلی کمی برخوردار بوده و این عامل در صرفه جویی کردن سوخت موتور کمک خواهد کرد.

جریان پایدار

سیستمی که در داخل موتور این نوع دستگاه طراحی شده است، باعث ایجاد یک جریان پایدار می شود و این قابلیت در خیلی از موتور برق ها وجود ندارد. در نظر داشته باشید که جریان پایدار در بسیاری از وسایل های الکتریکی از جمله کامپیوتر وجود دارد و این وسایل ها به یک جریان بدون نوسانات برق نیاز دارند.

ایجاد پنل USB

یکی از کاربردی ترین ویژگی در این نوع موتور برقی، داشتن پنل USB است. این ویژگی برای آسان شارژ کردن گوشی و موبایل های هوشمند بسیار کاربرد دارد.

تولید انرژی

همانطور که می دانید موتور برق اینورتری از صدای کم و مصرف سوخت کمی برخوردار است و دلیل اصلی این عامل تولید کردن انرژی در سیستم بوده و بر سرعت و عملکرد موتور تاثیر به سزایی دارد. در نظر داشته باشید که این ویژگی به طول عمر موتور نیز اثر دارد و هر چقدر این نوع موتور انرژی کمی تولید کند، عمر این نوع دستگاه کم خواهد شد.

ویژگی های مهم موتور برق اینورتر

شرایط سرویس و نگهداری موتور برق

  • برای سرویس و نگهداری باید حداقل هر 100 ساعت کارکرد روغن آن را تعویض کرد.
  • موتور برق با تعداد دوران 3000 دور بر دقیقه کار می کند و این اصطحکاک و حرارت به وجود آمده موجب کاهش ویسکوزیته و کاهش کیفیت روغن می شود
  • موتور برق برای سالم ماندن نیاز به گردش هوای خوب محیطی و روغن با کیفیت دارد.
  • موتور برق را می بایست بین 3 الی 7 ساعت کاری مورد مصرف قرار داد زیرا آن ها برای کار مداوم و ساعت کار بالا طراحی نشده اند.

نگهداری و سرویس موتور برق - راد دیزل

خرید موتور برق

به هنگام خرید موتور برق باید شاخصه های مهمی را مدنظر داشته باشید:

  • میزان الکتریسیته مورد نیاز و ابعاد دستگاه
  • نوع و تعداد پریزها
  • نوع سوخت
  • مخزن سوخت
  • مکانیزم راه اندازی
  • سطح نویز
  • تشخیص کربن مونوکسید
  • کیت چرخ

همچنین برای خرید موتور برق مورد نیاز خود می‌توانید با کارشناسان واحد فروش شرکت راد دیزل تماس بگیرید و با دریافت مشاوره رایگان بهترین و مناسب ترین گزینه را انتخاب و خرید بفرمائید.

پشتیبانی ۲۴ ساعته و مشاوره آنلاین
اطلاعات تماس