انواع دیزل ژنراتور وکاربرد آنها
در این مقاله سعی برآن شده، که به نقش حیاتی دیزل ژنراتور در زندگی روزمره و صنایع وابسته به آن اشاره کنیم و به انواع آن ، کاربرد و استفاده از این دستگاه بپردازیم.یکی از انرژیهاییکه با زندگی بشر گره خورده، برای همهی امور لازم است انرژی برق است. برق چنان در زندگی ما نقشی پر رنگ ایفا میکند، که حتی چند دقیقه بدون برق سپری کردن هم، میتواند دردسرساز باشد. امروزه برق و انرژی برق در تمام زندگی ما سایه افکنده و همه چیز را تحتشعاع خود قرار داده، از آسانسور یک خانه یا آپارتمان در یک محله، تا اتاق جراحی یک بیمارستان و هرچه که تصورکنیم. در نهایب از این انرژی بهره میبرند. و قطع شدن آن به هر دلیل میتواند حتی بر، مرگ و زندگی افرادی، در جاهای خاص مانند: اتاق عمل تاثیرگذار باشد.
همانطور که میبینید، این میزان از نیاز به برق طراحان صنعتی را به این فکر واداشت، که برای زمانهایی که برق قطع میشود هم، فکری کنند، چراکه نیاز به برق از نیازهای اساسی بشر در هر کاری شده است.دیزل ژنراتور درحقیقت، همین، نیاز مارا برطرف میکند. این دستگاه مولدبرق، در حقیقت این امکان را به ما میدهد، که در زمانهایی که برق نیست، از منابع محدودی که به وسیلهی این دستگاه یا ذخیره شده یا تولید، استفاده کنیم. و نیاز خود را تا اصلاح یا درست شدن جریان برق، به وسیلهی دیزل ژنراتور برطرف کنیم.این دستگاه در حقیقت یک مکانیزم مولدبرق است، که سوخت گازوئیلی مصرف و آن را به انرژی برق تبدیل کرده، و وارد جریان مصرف میکند.
قیمت دیزل ژنراتور و کاربرد آن
قیمت دیزل ژنراتور ها بر اساس انواع آنها دسته بندی میشود. دیزل دستگاهی مولد برق است که به وسیله ی سوخت گازوئیلی کار میکند، و در مواقع لزوم جایگزین برق قطع شده میشود. این دستگاه در اصل دو دستهی اصلی دارد که هر دو یک کار را انجام میدهند فقط وسعت و مقدار آن با هم متفاوت است. این دستگاه یک دستگاه حیاتی در شهرها مخصوصا ساختمانهای پزشکی و اداری به شمار میآید.
دسته ی اول دیزل ژنراتور ها
دستهی اول دیزل ژنراتور هایی هستند، که به عنوان (استندبای) یا اضطراری شناخته شده و قابلیت تامین کامل انرژی را دارند و معمولا در ساختمانها و مراکز پزشکی و اداری کارایی دارند، که در صورت اختلال در جریان برق انرژی مکان مورد نظر را کاملا تامین کنند. البته به صورت محدود از لحاظ زمانی مانند چندین ساعت یا یک روز در نهایت.
دسته ی دوم دیزل ژنراتورها
اما در دستهی دوم این دیزل ژنراتورها که به نام پرایم معروف است، این قابلیت را دارد، که جریان برق را به صورت مداوم با طول زمان بسیار زیاد تامین کند. ولی با درصد کمتری از انرژی ولی در وسعتی بسیار بیشتر مانند: زمانی که در یک شهر یا منطقه برق دچار اختلال میشود. از این نوع دیزل استفاده میکنند. تا نیاز را به صورت گسترده پوشش دهند. این نوع از دیزلها در شغل هایی که از منابع اصلی برق دور هستند و نیاز به یک انرژی مستمر برق دارند هم بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
فروش و قیمت دیزل ژنراتور در بازارهای مختلف مصرف
قیمت دیزل ژنراتورها بنا بر برند و انواع آن متغییر بوده، و بازارهای گوناگونی در مصرف و مشتری دارد. در این بخش از مقاله تعدادی از مشاغل و صنعتهایی که به بازار اصلی مصرف دیزل ژنراتورها تبدیل شدهاند را نام میبریم.
دیزل ژنراتورها در بخش حفاری
دیزل ژنراتورها در بخش حفاری در تمامی جهان کاربرد بسیار زیادی دارند، به گونهای کهدر صورت دسترسی نداشتن به این دستگاه مجبور به توقف کار هستند، چرا که حدود 70 درصد از کارهای استخراج را به وسیلهی همین دستگاه انجام داده و تمامی دستگاهها مانند: نوار نقاله و بالابر برقی و دیگر تجهیزاتشان همگی نیاز به برق دارند، و نبود آن میتواند کار حفاری را با مشکل جدی روبه رو کند.
مراقبت های بهداشتی
دستهی دیگر که مراقبتهای بهداشتی است. که با جان انسانها در ارتباط است. بسیاری از دستگاههایی که به بیماران با شرایط وخیم وصل است، به وسیلهی برق کار میکند و بیمار را زنده نگه داشته است. وجود برق بدون اختلال یکی از مهمترین نیازهای پزشکی امروز، در بیمارستانها است. مواردی که گفتیم باعث شده که صنعت بهداشت و درمان یکی از خریداران ثابت و مهم این صنعت باشد، البته قیمت دیزل ژنراتور بنا به کارایی آن در هر قسمت و برند متفاوت است.
تجارت
یکی دیگر از بازارهایی که تکیه بر این نوع از ماشین های مولد دارد، قطعا تجارت است. چراکه در یک مرکز مانند: بورس و سهام ممکن است یک ساعت نبود برق، باعث تغییر سود سهام یک شرکت شود، یا ضرر هنگفتی از نظر مالی به قسمتی از تجارت بزند نکتهی لازم به ذکر آن است، که امنیت تمامی مراکز مالی و بانکی نیز در گرو همین نوع از مولدها است. چراکه در تمام دزدگیرها و انوع و اقسام دوربینها مداربسته که برای امنیت یک مجموعه نصب شدهاند، کار آمد بودن همه به داشتن برق خلاصه میشود. در غیر این صورت تمام هزینههای پرداخت شده، برای امنیت بیشتر در محلهای مورد نظر بی فایده بوده و کارآمد نیست.
حوزه ی تامین انرژی
حوزهی تامین انرژی یکیدیگر از آن صنعتهایی است، که برای هر کدام از کارهایی که انجام میدهد، نیاز به مولد دارد. فرض کنید نیروهایی که اعظام میشوند تا در نقطهای دور به حفاری بپردازند. یا گروهی که برای حفر چاه نفت به جایی فرستاده میشوند. همانطور که میبینید، هیچ کاری نیست که در این حوزه بدون مولدهای برقی بتوان انجام داد. مولدهای برقی دیزل ژنراتورها پایه و اساس حفاری و اکتشاف منابع انرژی در جهان هستند. چرا که تمام ابزار الات نیاز به برق برای کاربری داشته و بدون برق توان انجام پروژه های بزرگ را ندارند.
امروزه به دلیل استفادهی بسیاری از صنایع، و البته نیازهای کوچک به این دستگاه مانند: استفادهیآن در مجتمعهای مسکونی، این دستگاه را دارای بازار بسیار خوبی کرده، و تقریبا تمام صنایع دیگر و شغلهای مهم را به خودش وابسته کرده است.
محصولات مرتبط :
مقالات مرتبط :
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.