راد دیزل واردکننده و تامین‌کننده تجهیزات دیزلی

تلفن تماس:

021-58437 ( 30 خط )

Search
Close this search box.

مشخصات دیزل ژنراتور

جالب است بدانید که پیشرفت‌های صورت گرفته در حوزه‌های مختلف مانند مولدهای برق باعث به وجود آمدن دیزل‌های ژنراتور شده است که از آن برای تبدیل نمودن انرژی مکانیکی به الکتریکی در صنایع مختلف و همچنین کارگاه‌ها، بیمارستان‌ها و… استفاده می‌گردد از این رو در این جا قصد داریم تا به مشخصات دیزل ژنراتور و خصوصیات آن بپردازیم پس با ما همراه باشید.

دیزل ژنراتور بهتر است یا ژنراتور گاز طبیعی

 

معرفی دیزل ژنراتور و تفاوت آن با ژنراتورهای گاز طبیعی

در تعریف دیزل ژنراتور به زبان ساده باید بگوییم هنگامی که موتور دیزل به وسیله قطعات فرعی و جانبی مانند سیستم‌های کنترل، اطاقک پوشاننده، عایق‌های صدا، سیستم استارت اتومات و دینام، سیستم مولد گرما و… با ژنراتور ترکیب می‌شود، دیزل ژنراتور را به وجود می‌آورد که در زمینه های مختلف برای تولید جریان الکتریکی مورد نیاز در هنگام قطعی برق و جلوگیری نمودن از اخلال در فعالیت‌های روزانه کسب و کارهای مختلف بسیار مفید واقع می‌گردد، این دستگاه امروزه با توان‌های مختلف جهت استفاده‌های متفاوت طراحی و تولید می‌شوند برای مثال دیزل ژنراتورهای 250 کیلو ولت آمپر برای تولید برق ضروری در هنگام قطعی آن و همچنین تولید برق به صورت مداوم و مستمر در زمان های اوج مصرف برق و همچنین جبران عدم وجود ژنراتورهای قوی به کار برده می‌شوند.

از مدل‌هایی با توان بیشتر جهت تامین برق در کارخانه‌ها، بیمارستان، کشتی‌های بزرگ، وسایل نقلیه زمینه مثل قطار و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برخی مشخصات دیزل ژنراتور

حال بعد از شناخت دیزل ژنراتور بهتر است به بررسی تفاوت آن با ژنراتورهای گاز طبیعی بپردازیم، بهتر است به این موضوع آگاهی داشته باشید که برخی مشخصات دیزل ژنراتور مانند امکان حمل و نقل بسیار ساده، عدم نیاز به تخصص جهت استفاده از آن، ساده تر بودن سیستم به کار رفته در آن و به تبع خستگی کمتر و… باعث شده است تا امروزه افراد برای کاربردهای متفاوت آن را به مدل های گاز طبیعی ترجیح دهند.

زیرا این مدل برخلاف خصوصیاتی که نام بردیم برای استفاده به تخصص بالایی نیاز دارد، حمل و نقل آن کاری سخت و دشوار به حساب می‌آید و همینطور به دلیل پیچیده بودن سیستم امکان خستگی دستگاه بالاتر است اما تنها یک مزیت خوب می‌توان برای آن نام برد و آن ارزان و در دسترس بودن سوخت مورد نیاز آن است.

دیزل ژنراتور از چه قسمت‌هایی تشکیل شده است

مشخصات دیزل ژنراتور و بررسی اجزای سازنده آنها

برای بررسی نمودن دقیق مشخصات دیزل ژنراتور می بایست اجزای سازنده آن را نام برده و ویژگی های هر یک را بیان کنیم زیرا مشخصات یک دستگاه به اجزای سازنده آن وابسته است.

اجزای سازنده دیزل ژنراتور به شرح زیر است:

موتور ژنراتور:

موتور یکی از مهم ترین و اساسی ترین قسمت در هر دیزل ژنراتور است زیرا یک منبع برای انرژی مکانیکی وارد شده به دستگاه به حساب می‌آید به همین خاطر هرگاه بخواهید یک موتور مناسب و با قدرت بالا برای دیزل ژنراتور خود انتخاب کنید باید همواره موارد مهمی را مد نظر قرار دهید این موارد به صورت زیر است:

توجه به نوع سوخت مورد نیاز موتور:

برخی از سوخت‌ها علاوه بر ایجاد عملکرد ضعیف تر در دستگاه برای شما هزینه‌های بسیار زیادی را در پی خواهد داشت بنابراین به نوع سوخت موتور توجه ویژه داشته باشید.

نوع و مدل سوپاپ های به کار رفته در موتور:

نوع سوپاپ به میزان قابل توجهی بر روی راندمان موتور و دستگاه تاثیر خواهد گذاشت بنابراین سعی داشته باشید تا موتورهایی با سرسوپاپ واقع شده در سر سیلند را انتخاب کنید زیرا این نوع سوپاپ مزیت‌های زیادی مثل کاهش حداکثری سر و صدا در دستگاه، میزان عمر مفید بالاتر، طراحی کاربردی و کوچک، میزان سطح انتشار پایین و… دارد.

دینام یا همان ژنراتور:

از مشخصات دیزل ژنراتور می‌شود به دینام‌های به کار رفته در آن جهت تبدیل انرژی مکانیکی تولید شده توسط موتور به برق به عنوان خروجی اشاره کرد، این دینام‌ها نیز از اجزای ریز تری ساخته شده اند و در هنگام انتخاب باید به چند نکته توجه داشته باشید:

انتخاب محفظه فلزی:

محفظه فلزی دوام دستگاه را به میزان قابل توجه ای افزایش می‌دهد اما برخلاف آن، محفظه‌های پلاستیکی به سرعت خراب شده و باعث ایجاد اخلال در عملکرد دستگاه خواهند شد.

انتخاب مدل های بدون جاروبک:

عدم وجود جاروبک به دستگاه کمک می‌کند تا بتواند میزان برق بیشتری تولید نماید.

سیستم سوخت:

مخزن سوخت با توجه به توان دستگاه با ظرفیت‌های مختلفی در نظر گرفته می‌شود به طور معمول با توجه به میزان ظرفیت، دیزل ژنراتور می‌تواند مدت 6 تا 8 ساعت به کار خود ادامه دهد.

رگولاتور ولتاژ:

در این دستگاه میزان خروجی باید به طور مناسب تنظیم شود به همین خاطر برای تنظیم نمودن آن از رگولاتور ولتاژ خروجی استفاده می‌نمایند.

سیستم خنک کننده:

به دلیل کار کردن و درگیر شدن قطعات مختلف، گرمای زیادی در دستگاه تولید می‌شود که این گرما برای دستگاه بسیار مضر است به همین دلیل با در نظر گرفتن سیستم خنک کننده به تعدیل دمای آن کمک می‌کنند، در برخی مواقع مایع خنک کننده و همچنین هیدروژن به برای پایین آوردن دما به کار برده می‌شود.

از دیگر اجزای دیزل ژنراتور می‌شود به طور خلاصه از شاسی، کنترل پنل، شارژ باتری، اگزوز و همچنین سیستم روانکاری نام برد.

در مشخصات دیزل ژنراتور بررسی موردی اجزای آن اهمیت دارد زیرا اگر یکی از اجزا کارکرد مناسبی نداشته باشد بر روی عملکرد کل دستگاه تاثیر خواهد گذاشت.

نکات مهم در خرید دیزل ژنراتور

خرید دیزل ژنراتور مناسب

حال که با مشخصات دیزل ژنراتور آشنا شدید و اجزای آن را شناختید، ذکر چند نکته در هنگام خرید ضروری به نظر می‌رسد:

 قیمت دستگاه دیزل ژنراتور:

قیمت دیزل ژنراتور بسیار موضوع مهمی است زیرا کارخانه ها و… باید بودجه خود را مدیریت کرده و آن را به طور مناسب هزینه کنند.

میزان کیفیت دیزل ژنراتور:

هر چه میزان کیفیت قطعات این دستگاه بالا تر باشد، می‌تواند مدت زمان بیشتری نیز برای شما کار کند.

اعتبار فروشگاه دیزل ژنراتور:

دو مورد فوق به میزان زیادی به اعتبار فروشگاهی که از آن خرید می‌کنید بستگی دارد زیرا یک فروشگاه معتبر دیزل ژنراتورهای با کیفیت و قیمت مناسب را به مشتریان خود عرضه می‌کند.

برای خرید آسان تر این محصول می‌توانید به سایت معتبر به صورت اینترنتی مراجعه کرده و بعد از مقایسه نمودن مدل‌های مختلف، یکی را به دلخواه انتخاب کرده و سفارش خود را ثبت کنید تا در مدت زمان کوتاهی به آدرس شما فرستاده شود.

 

محصولات مرتبط :

مقالات مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط با محصولات
اطلاعات تماس